Izvor:
09.03.2018 u 01:44
0

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Poznati o Darku Laziću i narkoticima na estradi! (VIDEO)

Darko Lazić nedavno se našao u centru skandala, kada se pojavio na kome se vidi da povlači beli prah, koji podseća na nedozvoljenu supstancu.

On je u medijima izjavio da se radi o snimku koji je nastao pre nekoliko godina i da mu ne pada na pamet da komentariše nešto više od toga.

Darko možda i ne želi da komentariše ovaj skandal, ali su zato njegove kolege Dara Bubamara, Jelena Kostov, Nenad Aleksić Sha, Radiša Trajković Đani, Mitar Mirić, kao i Šako Polumenta, komentarisali ne samo njegov slučaj, već i o korišćenju nedozvoljenih supstanci na estradi.

Pogledajte video snimak i prilog iz emisije "Glamur":

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter