Izvor:
14.07.2016 u 17:57
0

GLAMUROZNA SVEZNALICA: Bivša učesnica „Parova“ otkriva ko je zapravo Nikola Tesla! (VIDEO)

Pevačice, starlete, glumice- ekipa "Glamura" svaki dan vredno radi na ekskluzivnim pikanterijama o poznatim ličnostima sa domaće scene. Ovaj put se pred objektivom kamere našlo pet dama. Starleta Mimi Oro, koja je odnedavno plava, otkriva šta radi u poslednje vreme, i šta joj se dešava otkad je postala plava.

Poznata pevačica Indira Radić je svoj ljubavni život skrivala od očiju javnosti, a ovaj put je otkrila zašto po drugi put nije izgovorila "sudbonosno da".

Spas od visokih temperatura ekipa "Glamura" pronašla je na crnogorskom primorju, gde ih je dočekala Anabela. Ona je svoj porodični odmor nastavila u Crnoj Gori, a pre toga je uživala u čarima Dubrovnika.

Sara Jovanović, koja je pokazala odlično umeće u "tverkovanju" , otkriva po kojim motivima je rađen spot za njenu novu pesmu, ali i da li je zadovoljna svojim ljubavnim životom.

S obzirom na to da je Ivana Jordan preko dvadeset godina na muzičkoj sceni, otkrila nam je na koji način i gde pronalazi svoj mir- zaprepastićete se.

Uživajte u novoj epizodi "Glamura"!

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter