"GLAMUR" OTKRIVA: Pevačica Kaja progovorila kakav je zapravo njen brak! (VIDEO)


 

Kao i svakog dana i ovaj put ekipa "Glamura" je bila vredna i otkrila nam mnoge "sočne" detalje poznatih ličnosti sa naše domaće scene. Poznata pevačica Kaja nam je otkrila da njen brak nije tradicionalan, a da se sa svojim suprugom sprema da ide na odmor. Ovaj put su se odlučili za Ibicu.  

Radu Manojlović ekipa "Glamura" uhvatila je na jednoj humanitarnoj večeri, a otkrila je da se rado seća svoje škole jer je to podseća na bezbrižan život. Takođe je rekla da kod nje sve kasni, pa je prvu ljubav imala tek na fakultetu. 

Pevačica iz "Alegro benda", Slađa, je bila iskrena kada je u pitanju najvažnija uloga u životu- roditeljstvo. Ona je rekla kako se i dalje nada prinovi, a onda je kroz smeh rekla da to sigurno ne misle i njene kolege iz benda. 

Hrvatska pevačica Nina Badrić se raduje svakoj poseti našoj prestonici, a za Happy televiziju otkrila je koliki je zavisnih društvenih mreža. 

Čuveni režiser Emir Kusturica je pričao o četvrtom muzičkom festivalu "Boljšoj" koji se održava na Mećavniku i čiji je cilj afirmacija mladih muzičara. 

Uživajte i ovoj epizodi "Glamura"! 


HappyTv.tv
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:05  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:05  Čađava mehana
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00 U provod sa Parovima
21:00  Čađava mehana
23:00  Novajlije izbacivanje