Izvor:
28.06.2016 u 17:54
0

EKSKLUZIVNO ZA “GLAMUR“: Sale iz Tropiko benda o novom duetu sa Cecom (VIDEO)

U novoj epizodi vašeg omiljenog Glamura saznajte kako supruga poznatog pevača Harisa Džinovića, Melina Džinović, komentariše sve češće medijske natpise o tome kako ona ne želi više dece. Melinu smo zatekli na reviji modne kreatorke Roksande Irinčić koja je održala reviju na Belom Dvoru. Za razgovor sa našom ekipom je kao uvek bila raspoložena. Samo u novom Glamuru saznajte kakvi su planovi porodice Džinović za budućnost.

Naša glamurozna ekipa razgovarala je i sa momcima iz Tropiko benda. Nakon najnovije saradnje sa Cecom, Tropiko bend je u centru pažnje zbog novog hita ,,Metar od tebe'' za koji mnogu predviđaju da je ,,pun pogodak''. Našu ekipu je zanimalo je i kako se Sale, prevač ovog popularnog benda snalazi sa tri devojke u kući, jer kao što je poznato pre godinu dana dobio je i drugu kćerkicu.

Po prvi put pred našim kamerama govore zajedno pevačica Anabela i njena kčerka Luna. One su podelile sa našim gledaocima kako se nose sa neistinitim medijskim natipima o njena dvema i kao se štite od negativnih komentara.

Samo u Galmu pogledajte i ekskluzivni intervju sa pevačem Nemanjom Stevanovićem. Otkrio nam je zašto ga u poslednje vreme nema u javnosti, kako se snalazi u ulozi oca i zašto je zaspostavio odlaske u teretanu.

Za kraj, kao i uvek vam donosimo najnovije vesti iz Holivuda. Uvek budite u toku sa najnovijim dešavanjima uz Galmur.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter