Izvor:
21.06.2016 u 17:10
0

EKSKLUZIVNO ZA “GLAMUR”: Svi detalji RIJALITI SVADBE Zorice i Gasttozza (VIDEO)

U aleji zaslužnih građana na Novom groblju, sahranjen je legendarni glumac Milorad Mandić Manda.

Na komemoraciji koja je pre sahrane održana u Narodnom pozorištu, Mandine kolege i prijatelji su se oprostili od njega. Govor su održali njegovi dobri prijatelji Radoš Bajić i Boda Ninković.

Učesnici poznatog rijalitija “ParoviZorica Dukić i Gasttozz, izgovorili su sudbonosno "da" pred milionskim auditorijumom. Upoznali su se, svađali, mirili i venčali u rijalitiju. Mlada je imala poteškoća sa venčanicom, ali svu su bili srećni i lepo su se proveli. Pogledajte šta ostali gosti svadbe kažu.

Mirka Vasiljević i Leontina uspevaju da budu vrlo uspešne, kako u svom poslu, tako i u najvažnijoj životnoj ulozi, a to je biti roditelj. Podelile su savete u vezi sa odgajanjem dece i otkrile da daju svoj maksimum po tom pitanju.

Više o ovim, ali i ostalim vestima sa estrade, pogledajte u emisiji “Glamur”.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter