Izvor:
04.06.2016 u 16:26
0

“GLAMUR” OTKRIVA: Ovo su dame sa najboljom GUZOM na estradi (VIDEO)

Turbulentan način života domaću pevačicu Anu Nikolić doveo je do toga da joj pritisak često bude 200 sa 100, što je i naziv njene nove pesme. Za ekipu “Glamura” otkrila je šta je to što je nervira i da li su pesme autobiografske.

Saznajte i zbog čega su pevačica Katarina Ostojić i njen suprug Džunior Džek najspecifičniji par na domaćoj javnoj sceni.

Dizajnerka Melina Džinović, “Glamuroznom” timu otkrila je da je, pored toga što je savršena supruga, odlična kreatorka čije haljine nose svetske zvezde, i odlična kuvarica.

U Beogradu je održana humanitarna revija frizura, a poznate dame prepustile su se rukama frizera iz prestonice. Pozitivna atmosfera i brojne javne ličnsti ovaj događaj učinile su glamuroznim.

Top deset guza sa domaće estrade i još zanimljivih detalja iz sveta šou biza pogledajte u “Glamuru”!

Happtv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter