BEKI BEKIĆ "OTVORIO" DUŠU ZA "GLAMUR SPECIJAL": Radio sam na građevini...! (VIDEO)

 

Gostujući u emisiji "Glamur specijal", pevač Beki Bekić je ispričao detalje iz života koje do sada niko nije znao. On je svoju prvu singl ploču snimio 1981. godine i njegova zavidna pevačka karijera traje do danas. 

Bekić je gostujući na Hepi televiziji ispričao svoju životnu priču počevši od detinjstva. Pričajući o detinjstvu on je  istakao da je mnoge poslove naučio da radi od malih nogu i da mu nikada nije bilo teško da radi, čak i na građevini. 

- Nije mi bilo teško da radim od malih nogu. Moji su nas učili svemu da radimo, sve sam morao da znam da radim. I danas, pre spavanja, svoju garderobu složim kao vojnik. U srednjoj školi sam radio i na građevini, vadili smo peseak iz reke... Građevina za mene nije bila teška, noseći ciglu ja sam pevao. Oduvek sam voleo da pevam! -  započinje Bekić. 

Bekić nije mogao da ne spomene i ulogu Šabana Šaulića na početku njegove karijere. 

- Mnogo sam naučio od Šabana, on je bio moj dobar prijatelj, često je dolazio na moje nastupe -  istakao je Bekić prisećajući se tih trenutaka. 

Bekić se prisetio momenta kada je upoznao svoju sadašnju suprugu i opisao taj trenutak sledećim rečima: 

- Više od tri godine je moja sadašnja supruga dolazila da me sluša na nastupu, ja je nisam zapazio. Nju nisam video, ne znam zašto, možda je tako bilo suđeno. Posle, kada sam je video, ja sam rekao prijatelju da je to „ta“. Evo, danas smo skoro trideset godina u braku, postali smo baba i deda.- kroz osmeh je ispričao Bekić. 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro