Izvor:
05.10.2016 u 19:14
0

CECA OTVORILA DUŠU ZA „GLAMUR“: Ovo je ISTINA o ljubavnim životima VELJKA i ANASTASIJE! (VIDEO)

U prepunoj sali "Sava centra" premijerno je prikazan film "Jesen samuraja". To je bio odličan povod da se na jednom mestu okupi srpski džet-set, a ko se sve, pored "novopečenog glumca" Ace Lukasa, prošetao crvenim tepihom, možete videti u "Glamuru".

Atraktivna plavuša Nikolina Kapor objavila je novu pesmu, a mi smo odlučili da je vratimo u školske dane, pa smo joj postavili pitanja iz leksikona.

Zanosna Sofija Milošević ponovo je u žiži interesovanja, ali i ovoga puta zbog svog ljubavnog života. Pre samo nekoliko dana, Sofija nam se požalila da je raskinula sa fudbalerom Ademom Ljajićem, a onda je kao bomba odjeknula vest da su Sofija i Adem ponovo zajedno. Rešili smo da to proverimo.

Mlada glumica Mirka Vasiljević sa samo 26 godina ostvarila je uspeh o kome mnogi maštaju. Majka je troje dece, a na poslovnom planu niže samo uspehe. Za gledaoce "Glamura" Mirka otvoreno priča o svom životu.

Pevačica Anabela Atijas snimila je novi spot. Naša ekipa je otišla na lice mesta i samo za gledaoce emisije "Glamur" prenosimo delić atmosfere.

Jedna od najpopularnijih pevačica sa prostora Balkana, Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o ljubavnim životima svoje dece.

Šta su nam otkrile i Aleksandra Prijović, Milica Pavlović, Katarina Kaja Ostojić i Dara Bubamara pogledajte u jučerašnjem "Glamuru":

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter