Izvor:
21.09.2016 u 03:36
0

ZAVIRITE U SVET POZNATIH: Estradni BRAČNI PAR ugostio ekipu „GLAMURA“! (VIDEO)

Svetlana Ceca Ražnatović sa razlogom je najveća zvezda u regionu. Gde god da se pojavi, sve prisutne ostavlja bez daha. A samo za gledaoce emisije "Glamur" Ceca otkriva detalje iz svog privatnog života.

Legenda narodne muzike Mitar Mirić nedavno je izdao dugoočekivani album. To je bio dovoljan razlog da se ekipa "Glamura" nađe pred pevačem, a šta Mitar radi ovih dana, saznajte u prilogu.

Pevačica Milica Pavlović s razlogom je ponela titulu najfatalnije pevačice u Srbiji. Poput prave svetske zvezde, Milica je okupila svoj tim i ovih dana vredno radi na novom projektu.

Ana Kokić objasnila je kolegama iz pisanih medija zašto je promenila strategiju kada je davanje intervjua za tabloide u pitanju.

Nakon što su sina Nikolaja odveli u vrtić, Saša Kapor i njegova supruga Nikolina Kovač otvorili su vrata svog doma ekipi "Glamura" rešeni da nazdrave izlasku Sašinog prvog studijskog albuma.

Ko je još gostovao u novoj epizodi "Glamura", pogledajte sami:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter