Izvor:
17.09.2018 u 10:30
0

NE PROPUSTITE „GLAMUR SPECIJAL“: Teška životna priča popularne pevačice Katarine Živković! (VIDEO)

Teška životna priča Katarine Živković: ,,Nakon rijalitija godinu dana nisam radila’

Popularna pevačica Katarina Živković najviše pažnje na sebe skrenula je upravo u rijalitiju. Ona je pobedila u rijalitiju Farma i tada osvojila 100.000 evra.

,,Od tih para koje sam zaradila na Farmi kupila sam sebi stan u Beogradu’’- izjavila je Katarina.

Međutim,iako je tada bila popularna njena karijera je krenula nizbrdo. Bilo je u medijima ali ne i na sceni.

,,Nakon rijalitija godinu dana nisam radila. Niko me nije zvao da nastupam. Koliko su me ljudi voleli toliko su me i mrzeli i smatrali da ja ne treba da budem pobenica rijalitija. To je bio težak period u mom životu i tada sam najviše plakala’’.

Budući da je Kaća sada slobodna u emisiji Glamur specijal je imala zadatak da od pet slobodnih pevača izabere svoju srodnu dušu. Među ponuđenima su bili Sloba Radanović,Aca Živanović, Milan Stanković, Gasttozz i Stefan Živojinović.

,, Ništa mi ne bi falilo da postanem Brenina snajka. Stefan je jako lep dečko i odgovara mi. Svidja mi se što je sin poznatih roditelja’’ rekla je vidno srećna Kaća,

,,Nikada ne bih bila sa Slobom Radanovićem. On je lep i prelepo peva ali mi se ne svidja to što radi devojkama. On je srcelomac i nije muškarac za mene.’’ dodala je popularna pevačica.

Za koga se Katarina Živković odlučila i šta je to sve otkrila o sebi što do sada niko nije znao saznajte večeras od 20:30 u emisiji Glamur specijal na televiziji Happy.

Happytv.rs
Foto: Arhiva/Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter