Izvor:
02.04.2019 u 13:42
0

U EMISIJI „ELA ELA SHOW“ ZAKLJUČILI SMO: Najmoćniji čovek na svetu raspolaže ZNANJEM, VASPITANJEM, KULTUROM, I POŠTOVANJEM TRADICIJE! (FOTO)

Voditeljka Jovana Jeremić je u emisiji "Ela Ela Show" u rubrici "Retrospektiva" ugostila supruge veoma uspešnih političara, povodom teme "Kako žive žene političara?"

Jovana Trivan je supruga Ministra ekologije i funkcionera Socijalističke partije Srbije Gorana Trivana, te je sa milionskim auditorijumom kroz razgovor sa harizmatičnom voditeljkom Jovanom otkrila sa čim se ona do sada suočavala kao nežnija polovina moćnog čoveka.

Ona je prvenstveno otkrila da je u emotivnu vezu sa Goranom uplovila 15, a u bračnoj zajednici su 9 godina.

Sem što sam žena političara, i ja sam žena političar. Gorana sam upoznala kroz politički angažman. Kada smo se upoznali on je za mene bio institucija. Moje upoznavanje sa politikom ga je posebno privuklo pretpostavljam – počinje razgovor Jovana, te u daljem toku razgovora otkriva kako ju je osvojio čovek njenog života.

Osvojio me je britkom inteligencijom, šarmom, vrlo je odmeren što ga čini drugačijim na javnoj scen. Voli muziku, svestran je – priznaje ona.

Trivanova je u emisiji otkrila kako je izgledalo kada je njen suprug proslavljao rođenje ćerkice Tare, kada je Jovana poslala veoma emotivnu poruku poznatoj pevačici Ani Bekuti.

Molim te, Ana, pozdravi sve goste od mene i poruči Goranu da je on smisao mog života. Da je najbolji čovek koga sam upoznala, da sam svu svoju ljubav za njega pretvorila u Stefana i Taru i da je sve što imam i što jesam u njegovim rukama – glasila je poruka koju je ona poslala Bekuti, a koje se i danas rado seti.

Nakon tih reči Ana je zapevala i Jovaninu omiljenu pesmu: „Ja nisam rođena da živim sama”, a mnogima su te reči naterale suze radosnice na oči, pa čak i samom ministru, ponosnom ocu.

Trivanova je kako sama ističe zaljubljenija više nego ikada, i konkurenciju joj ne predstavljaju žene koje se udvaraju njenoj jačoj polovini.

Goran je nešto što se retko sreće u životu. On je lojalan i posvećen, ne bi rizikovao brak tek tako. On je džentlmen starog kova – otkriva Jovana.

Supruga Poslanika u Skupštini Srbije Vladimira Đukanovića, Maja Đukanović otkriva svoje tumačenje na pomenutu temu.

Maja je otkrila u kom trenutku života je upoznala svoju sigurnu luku.

U momentu života kada sam se najmanje nadala. Slušali smo ga na radiju. Pronašao me je preko jednog foruma. Nešto sam komentarisala on je odgovorio. Tada nisam bila sigurna ko je, šta je i kakav je. Iznenadio me je pozitivno – rekla je ona, te dodaje.

On je divan muž. Uključivala sam supruga u sve aktivnosti. Vladimir mi kod kuće pomaže u svemu. Oko sudova, on se trudi da svaki slobodni trenutak provodi sa decom – kaže Đukanovićeva.

Voditeljka vikend šou emisije je zajedno sa suprugama političara došla do zaključka da je za muškarce najbolje da ožene ženu za sve, samosvesnu, hrabru, ali i da su deca dodatak na ljubav koja učvršćuju brak.

Zorka Budimirović supruga političara Dobrivoja Budimirovića Bidže, ispričala je svoja iskustva, odnosno kako se ona nosila sa svojom ulogom žene političara pre četiri decenije.

Život žene političara je težak, kada je moj suprug bio predsednik opštine, upalili su nam kuću. Po mraku sam jedva izvukla decu. Pokušali smo da saznamo ko je to uradio, međutim nismo otkrili ko je konkretno u pitanju. Nakon 13 suđenja, kada je prestao da bude predsednik opštine pokušavali su da ga tuže za sve što je radio za Svilajnac. Nije bilo lako – kaže gospođa Budimirović.

U rubrici "Zakuvavanje" na pitanje "Šta kuvati dok pratimo Ela Ela Show" otkriva pevačica Jelena Jevremović, ćerka pokojnog Mikija Jevremovića, koja je kuvajući večeru otkrila kako je podigla glavu nakon brojnih nedaća koje su je snašle u životu.

Jeleni je posle smrti oca, suprug imao problem sa zakonom, te je zbog toga završio u zatvoru. Ona iz tog braka ima sina Lazar i Tadija

To je bila ljubav na prvi pogled. Zato je nastala moja knjiga 11. Dana. Izgubila sam identitet zbog ljubavi. Danas imam velike posledice. Imala sam veliki strah od života. Danas mi je pokretač to što sam konačno zavolela sebe – kaže Jevremovićeva.

Ona je otkrila recept za: Teljatele, sa morskim plodovima u sosu sa četiri vrste sira.

35 min kuvate, najviše 40, recept je namenjen svim onima koji vole morske plodove.

Sastojci: Dve paprike, tri čena belog luka, buđavog sira, zdenku, parmezan, pavlaku.

Centralna tema emisije jeste "Ko su uzori mladih u Srbiji?

Zašto danas znanje nije viza za budućnost, gde smo to pogrešili?!

Zašto smo svedoci erozije društvenih vrednosti? Pitanja su na koja je odgovarao pevač Željko Vasić koji nije ni sanjao da će ispuniti svoje snove baš u belom gradu. Svirao je klavijature u bendu, i maštao da se pojavi na „Gitarijadi u Zaječaru“ .

On je u Beograd došao sa 14. Godina, te je opisao kako je njegov početak u Beogradu izgledao, a potom je objasnio način na koji on vaspitava ćerku i sina.

Dolazim iz male sredine, svi smo se poznavali tamo. Beograd mi je delovao kao ogromni grad u kom je sve ubrzano. Prva asocijacija na Beograd mi je štajga, šibicari. Kada sam počeo ovde da radim, ničeg me nije bilo stid. Imali smo bend i veliku želju da sviramo, ne vidim takvu želju danas, kada gledam omladinu. Ranije su nas vaspitavali bake i deke. Sve ono što danas nije. Svoju decu učim ono što danas nije naćin života. U najvećem delu krivim medije koji sve predstavljaju glamurozno, što nije tako. Danas ne postoji dobar i loš marketing, već samo marketing. Kompletno okruženje nas je dovelo u ovu situaciju. Znanje je jedina stvar koju nam niko ne može oduzeti. Danas roditelji nemaju mnogo vremena da se posvete svojoj deci, jer su posvećeni radu. Supruga je stub kuće, ona vodi brigu o deci i porodici – ispričao je on.

U rubrici "Retrospektiva – Analiza novinarskih natpisa" gostovali su: Novinar, voditelj, pisac Vanja Bulić, i novinarka "Kurira" Ljiljana Stanišić.

Naime, renomirani novinari su se složili da je tema koja je obeležila nedavni period: 20. godišnjica od NATO bombardovanja, masakr u Novom Zeladnu, i smrt muzičke legende Šabana Šaulića.

Glavni gradski urbanista Marko Stojčić zadužen je za prolećno sređivanje Beograda, pa je on među ostalom otkrio koji radovi na ulicama će najpre biti završeni.

Prvo završavamo radove u Topličinoj ulici, još par dana pa ćemo završiti i Skadarsku, ali i deo Strahinjića Bana, mislim na pešački deo. Trg Republike planiramo da završimo do Oktobra, a Karađorđevu ulicu – drugom polovinom septembra – otkriva on.

Za sam kraj emisije u Rubrici "Draga Saveta" Jovana je poštovanoj gledateljki otkrila kako da skine višak kilograma koji su joj ostali kao "posledica" od porođaja.

Problem je ishrana. Za doručak jedite kuvana jaja, zatim za prvu užinu neku voćku, za ručak piletinu i salatu, za drugu užinu pojedite jogur i čia seme, a za večera grilovano povrće – otkriva draga Jovana na kauču koji rešava sve probleme.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter