Izvor:
15.12.2019 u 18:36
0

DR VESKO DRAŠKOVIĆ O IMUNITETU ORGANIZMA: Kako da pripremimo naš organizam na povrede? (VIDEO)

Gost emisije "Dobro jutro Srbijo", bio je prof dr Vesko Drašković koji je govorio o spremnosti organizma da se oporavi od povrede.

– Organizam koji se više povređuje ima veće šanse za oporavak. U svakom slučaju stanje koje se izazove povredom podstiče organizam da to reši. Mnogo je lakše oporaviti zdravog čoveka nego obolelog – rekao je Drašković.

Naš gost je dodatno objasnio kako naše telo možemo da ojačamo i kako organizam funkcioniše ukoliko se pojavi lančana reakcija.

– Ono od čega mi patima i ne kontrolišemo su hronične degenerativne promene. Kad se desi neki blagi incident napravi veliku štetu, ako povredimo koleno, pa onda kuk, pa vrat. I onda utvrdimo da organizam nije sposoban za osnovnu aktivnost a kamoli za povredu – zaključio je prof dr Vesko Drašković.

ALTERNATIVNA MEDICINA: Spisak bolesti koje rešavaju med i orasi: Evo zašto ih treba jesti najviše tokom zime!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter