Izvor:
12.12.2019 u 11:40
0

GORAN VESIĆ ZA HAPPY TV: Kreće BG Voz za Lazarevac i Borča dobija Dom zdravlja!

U nedelju pokrećemo BG voz Lazarevac-Beograd, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, gostujući u jutarnjem programu "Hepi" televizije.

– U nedelju pokrećemo BG voz Lazarevac-Beograd. Od Vukovog spomenika do Lazarevca će se stizati za 63 minuta. Od nedelje uvodimo šest linija, povezujemo i Lazarevac i Barajevo sa BG vozom – rekao je Vesić.

Na Marićevu konstataciju da će Beograd biti domaćin Sajma Ferarija, on je istakao:

– Vi znate da smo bili domaćin Formule 1 saleko 1939. godine, ne treba da nas začudi ni Sajam Ferarija. Imamo češku kompaniju koja menja Filmski grad, imaćete veću produkciju filmova – objasnio je zamenik gradonačelnika.

Vesić je napomenuo da se u Beogradu trenutno gradi Dedinje 2, Tiršova 2 i najavio početak gradnje Doma zdravlja u Borči.

– U Beogradu se gradi Klinički centar, drugi nisu okitili grad, a nisu ni gradili bolnice. Imate Dedinje 2, Tiršovu 2, Dom zdravlja u Borči će početi da se gradi – poručio je Vesić gostujući u jutarnjem program "Hepi" televizije.

Vesić se izvinuo i ambasadoru Kraljevine Švedske Janu Lundinu zbog negativnih komentara dela opozicije na račun projekcije na Starom dvoru, povodom zimskog praznika Svete Lucije koje je organizovala ambasada te zemlje u Srbiji.

Grad Beograd je sinoć sa Švedskom ambasadom organizovao proslavu zimskog praznika Svete Lucije koji se praznuje u toj zemlji, projekcijom na fasadi zgrade Starog dvora na kojoj su prikazani razni motivi iz švedske istorije, kulture, tradicije, što je na društevnim mrežama izazvalo negodovanje dela opozicije, koja nije shvatila o čemu se radi, ali je to iskoristila da "proziva" gradsku vlast.

– Ðilas je noćas napao Skupštinu grada i rekao da mi uništavamno grad i da je to strašno što smo mi radili. Onda se uključila Vesna Pešić, napavši švedskog ambasadora. Zato sam ja reagovao i rekao da je nečuveno to što rade, i da je to bila naša želja da zajedno sa Švedskom upoznamo njihovu kulturu i tradiciju – rekao je Vesić na našoj televiziji.

Dodao je da je na komentare reagovala i ambasada Švedske.

– Koristim priliku da se u ime grada i građana izvinim amabasadoru Lundinu i Kraljevini Švedskoj – rekao je Vesić.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter