Izvor:
31.10.2019 u 11:45
0

VANJA UDOVIČIĆ ZA „HAPPY PORTAL“ NAJAVIO: Na Beogradskom sajmu pravimo feštu srpskog sporta!

Na Beogradskom sajmu pravimo jedan festival, feštu srpskog sporta, najavio je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić gostujući na „Hepi portalu“.

Sajam sporta je sada već tradicionalna manifestacija koja okuplja sve ono što je sport uradio i da pokažemo šta će sport uraditi. Mislim da je prava prilika da dođu svi na Sajam od 22-24. novembra da se druže sa našim najboljim sportistima,da upoznaju šta naši savezi rade, oprobaju u raznim sportskim disciplinama, da probaju neke sportove za koje nikada nisu ni čuli, a možda nisu ni imali priliku da probaju – najavio je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić za portal televizije „Hepi“.

Ministar je dodao da će na Beogradskom sajmu u periodu od tri dana biti pravi festival sporta, fešta srpskog sporta, koji će pokazati da je sport apsolutni brend kojim možemo da se ponosimo.

Ministarstvo omladine i sporta bilo je domaćin završne konferencije u okviru projekta „Podsticanje zapošljavanja mladih“, tim povodom ministar je izjavio da je četvorogodišnji projekat uspešno završen, a da da je posao dobilo 1367 mladih.

Meni je drago da smo završili četvorogodišnji projekat vrlo uspešno i da možemo da se pohvalimo sa konkretnim rezultatima koji su važni za našu zemlju. Posle četiri godine i 12500 mladih, 1367 mladih ima posao, ostali su spremni i vešti da na tržištu rada lakše dođu do zaposlenja. 21. socijalno preduzeće i devet habova dovoljno govore koliko želimo da se taj projekat nastavi, koliko kroz taj mehanizam želimo da mladi ljudi lakše dođu do zaposlenja i ostanu u svojim mestima, selima, manjim sredinama. Projekat je imao za cilj da obuhvati mlade iz rurarnih sredina, ali i mlade iz osetljivih grupa – objasnio je ministar Udovičić za "Hepi portal".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter