Izvor:
24.10.2019 u 11:39
0

SLAVNE SRPKINJE GOŠĆE JUTARNJEG PROGRAMA HAPPY TELEVIZIJE: Praunuka Mihajla Pupina i žena bivšeg premijera Kanade (VIDEO)

Na pomen imena Josina Pupin, jasna asocijacija je na njenog praunuka strica Mihajla Pupina. Svesna činjenice da nosi prezime jednog od najvećih srpskih naučnika, Josina je u razgovoru za "Dobro jutro Srbijo" otkrila kako izgleda nositi tako čuveno prezime.

– Ostala je prisutna uspomena. Baka i majka su mi pričale dok sam bila mala i to su bile priče vezane za porodicu. Kada sam se uključila u kampanju promocije njegovog životnog dela saznala sam još više o njemu i bila još više fascinirana. Ove godine je 100 godina Persijskog mira i prošle je bilo 100 godina od završetka velikog rata. To su akcije, ostale akcije su izložbe i promocije vezane za Mihajla Pupina – rekla je Josina Pupin.

Milica Mila Malruni, supruga bivšeg premijera Kanade, rekla je za Happy televiziju da je Kanada veliki prijatelj Srbije i

– Ja sam malo Irkinja, a malo Srpkinja, dok je kod mog supruga obrnuto. Moj sin u Kanadi vodi sličan tip emisije kao Marić, ustaje ujutru u tri jer radi ujutru. Susret sa Melanijom je protekao divno. Ona bi volela malo bolje da govori engleski, upoznala sam je na jednoj večeri u Njujorku na kojoj je bila sa Donaldom Trampom. Bila je vrlo simpatična, lepa, pametna. U Americi se stvari brzo menjaju, njeni roditelji su se sada doselili u Njujork s njom. Klinton je vrlo harizmatičan ali ne volim ono što je uradio. Rekao mi je da je to visoka politika i da nema ništa protiv nas. Probala sam da mu objasnim da smo mi dobri ljudi. Ja sam odlikovanje posvetila svim srpskim žrtvama – rekla je Milica Marluni.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter