Izvor:
22.10.2019 u 09:14
0

MILOŠ STOJKOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPY PORTAL: Srpska pravoslavna crkva ne ratuje, u pitanju je samo razmena mišljenja u hrišćanskom duhu! (VIDEO)

Teolog i verski analitičar Miloš Stojković ekskluzivno za Hepi portal razjašnjava sve polemike koje su se pojavile u medijima vezane za Srpsku pravoslavnu crkvu iz prethodnih dana.

– Ne postoji nikakav rat, postoji samo razmena mišljenja u hrišćanskom i pravoslavnom duhu oko problema sa Ukrajinom. Poznato je da je vaseljenski patrijarh doneo odluku da prizna ukrajinsku pravoslavnu crkvu, one koji su raščinjeni i izopšteni od crkve. Oni u Ukrajini ne čine 20 posto pravoslavnih vernika. Ta odluka je izlobirana zato što je vaseljenski patrijarh vladika svih Grka na ostrvima i cele grčke dijaspore. Moramo biti svesni i činjenice da je u Americi grčka dijaspora najuticajnija i najveća. Oni su i doprineli da Tramp bude predsednik Amerike – izjavio je Stojković.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter