Izvor:
04.10.2019 u 08:54
0

PETAR PETKOVIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU HEPI TELEVIZIJE: TRAMP Srbima uputio VAŽNU PORUKU uoči izbora na KiM! (FOTO)

Izbor Ričarda Grenela je veoma važna poruka za Srbiju, Tramp je zainteresovan za rešenje kosovskog problema, izjavio je pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

Izbor Ričarda Grenela je veoma važna poruka. Grenel je izjavio da se raduje što mu je Tači obećao da će ukinuti takse, što pokazuje da će Grenel slediti politiku Trampa koja se odnosi na takse. Sada, imamo predsedničkog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine, svi znamo da SAD neće odustati od nezavisnosti, ali sada imamo i srpsku stranu koja se priznaje u dijalogu. – objasnio je Petar Petković gostujući na Hepi televiziji.

Na pitanje da li je bilo koji albanski političar spreman da razgovara, a da se ne zalaže za nezavisnost, Petković je istakao da je jedna retorika u toku izborne kampanje, a sasvim druga kada je reč o stavu kosovskih Albanaca prema Srbima.

To što nešto albanski političari hoće ili neće je za unutrašnju politiku, ono što Zapad naloži da urade oni će uraditi.. Kada treba da se udari na srpski narod oni svi su jedinstveni, dok sada, kampanja između albanskih partija izgleda kao rat sviju protiv svih. Radi se ko će više da se približi domaćim glasačima. – poručio je Petković u jutarnjem programu „Dobro jutro Srbijo“.

Pomoćnik direktora kancelarije za Kosovo i Metohiju je pozvao sve Srbe da izađu na izbore 6. oktobra i glasaju za Srpsku listu.

Zato je od presudne važnosti da Srpska lista osvoji svih deset mesta. – zaključio je Petković.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter