Izvor:
25.09.2019 u 10:29
0

NADA MACURA O PROMENI VREMENA: Malo šetnje po kiši ne može da smeta! (VIDEO)

Doktorka Nada Macura i ovoga jutra govorila je o promeni vremena i kako to utiče na zdravlje građana. U razgovoru sa Milomirom Marićem i Katarinom Koršom, ona je otkrila kako ljudi mogu da se zaštite od ove promene i da li zaista ima razloga za brigu kod meteoropata.

– Neko ko uobrazi da mu smeta vreme može se nazvati i hipohonderom, ali ne samo meteoropatom. Koliko pratim statistički podatke oni ipak o nečemu govore. Nekada je bilo puno intervencija. Ovo leto koje su svi najavljivali kao žarko leto, čovek može da se adaptira na svako vreme. Mogu da kažem da ovi dani leta nisu doneli neki preterani broj intervencija. Krvni sudovi se na hladnoći skupljaju i otežavaju disanje hroničnim bolesnicima. Upozorenja su da ne treba kretati na put. Zima je ekstremnija u pogledu zdravstvene situacije od jeseni. Nagle promene vremena ne mogu biti normalne za zdravlje ali možemo se navići. Ako je noćas bilo devedeset intervencija, dvadeset dve ekipe su radile. Treba ići malo i po kiši – rekla je Nada Macura u jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter