VESIĆ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": Velikim silama ne odgovara jaka Srbija! (VIDEO)

Gost emisije "Dobro jutro Srbijo" bio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

U razgovoru sa voditeljima Milomirom Marićem i Katarinom Koršom, zamenik gradonačelnika je ocenio trenutnu situaciju na političkoj sceni i osvrnuo se na položaj Srbije u svetu.

- Jednostavno rečeno, nikome na Zapadu ne odgovara jaka Srbija, a mnogima ne odgovara ni što se Aleksandar Vučić bori za Kosovo i Metohiju. Velike sile uvek vole da mali narodi nemaju jake vlade koje mogu samostalno da donose odluke. Predsednik je već dugo na udaru jer je stvorio jaku Srbiju. Mi imamo 3,8 milijardi evra priliva investicija, a sve zemlje u regionu zajedno nemaju ni 3,6, i takva Srbija ne odgovara mnogima - rekao je Vesić.

Zamenik gradonačelnika Beograda se osvrnuo na sve učestalije napade na predsednika Srbije.

- Svaki napad na Vučića bio je neuspešan i očigledno je sada fokus na njegovim najbližim saradnicima. Politički rad predstavlja poverenje naroda. Znate li koliko je Aleksandar Vučić insistirao da svako plati porez? I svako je na kraju platio porez, zato što je njegova obaveza da napuni državnu kasu, kao što je i moja obaveza da napunim gradsku kasu. Biće mnogo krivičnih prijava i tužbi za naknadu štete u narednom periodu - poručio je Goran Vesić.

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
10:00  Parovi - Kućni savet
11:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur Specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Roditeljski sastanak
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro