Izvor:
03.12.2019 u 10:35
0

MILORAD DODIK OTOVRENO U EMISIJI „ĆIRILICA“: Ja predstavljam samo Republiku Srpsku i srpski narod! (FOTO)

MILORAD DODIK OTVORENO U EMISIJI "ĆIRILICA": Želimo da povežemo Srbiju i Republiku Srpsku novim autoputem! (FOTO)

MILORAD DODIK NA HAPPY TELEVIZIJI: Prošli smo teška vremena i očekuje nas dug proces oporavljanja! (FOTO)

Milorad Dodik, govori o najaktuelnijim temama sa voditeljem Milomirom Marićem.

– Ne idemo u članstvo NATO. Hrvati hoće u NATO, kao i Bosna i Hercegovina, ali Srbija neće. Ako mi budemo uporni u našem stavu da nećemo, neće se nikad ni doneti odluka o tome. – bio je jasan Dodik u emisiji "Ćirilica".

– Ako hoćete da nešto završite u Bosni i Hercegovini, nama najčešće nije pregovaračka strana, muslimani, nego međunarodna zajednica. Nas ne interesuje Bosna i Hercegovina u onom smislu kako neki očekuju da nas interesuje. Ona nas interesuje samo u onom delu koji je važan za nas, za Republiku Srpsku. Ja tamo predstavljam Srbe, ne predstavljam Bosnu i Hercegovinu. Ja predstavljam samo Republiku Srpsku i Srpski narod. Ja ne idem tamo da pravim probleme drugom narodu. Nijedna moja odluka, nije motivisana štetom za muslimane, ni za hrvate, ali tamo sam branio da ne bude štete za nas i to radim bez ikakvih oklevanja. Sa političkom i ratničkom strašću koja je svaki dan prisutna. – rekao je Milorad Dodik za Happy televiziju.

MILORAD DODIK U "ĆIRILICI": Pomirenje mora doći iznutra, a ne da se nameće! (FOTO)

MILORAD DODIK U EMISIJI "ĆIRILICA" ISTAKAO: Bez države, nema slobode! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter