Izvor:
25.11.2019 u 22:37
0

PREDSEDNIK SRBIJE UŽIVO: Milošević nije razumeo pad Berlinskog zida! (FOTO)

PREDSEDNIK SRBIJE OTVORENO U EMISIJI "ĆIRILICA": Nikada nisam obrukao svoju zemlju! (FOTO)

PREDSEDNIK O STVARIMA KOJE SU GA NAJVIŠE POGODILE: Nisam znao da postoje tako zlonamerni ljudi!

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, govorio je i o tome šta je najviše zamerio Miloševiću i dodao kako nije razumeo pad Berlinskog zida.

– Zameram Miloševiću što nije dobro izračunao. Nije razumeo dobro pad Berlinskog zida. Nisam ni ja, priznajem, u to vreme dobro razumeo. TAli ja sam imao pravo to da ne razumem, ali Milošević nije imao. Tukli su ga svih strana. Zapad je ubedio ljude u sve te laži. Ubedili su ljude o nekoj pretorijanskoj gardi od 120.000 policajaca, a on je imao 23.000 policajac, Šest puta više su govorili da ima policajaca. Napravio je strateške greške. – rekao je predsednik.

ODLIČNA SARADNJA U REGIONU: Predsednik Vučić objasnio sve vezano za Krušik!

– Nemoj da ga optužujemo. Zašto da ga optužujemo i što su u Juniku kopali tranšeje? Koliko smo tamo boraca izgubili, koliko je Srba ubijeno tamo? Kako je on mogao da ih spreči?

– Nego nam za sve krivi Milošević. Uvek nam je kriv neko drugi. Ko nam je kriv sad kada nemamo nikoga u Kačaniku? Najviše boraca ISIS-a po glavi stanovnika ima u Kačaniku. Nemojte da mi držite partiotska predavanja u kafiću iz centra grada. Nemojte te patriotske pridike. Što ne odete u Kačanin?

PREDSEDNIK SRBIJE UŽIVO U "ĆIRILICI": Ovo je pokazatelj da je reč o slobodnoj zemlji! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter