TOMO KOVAČ: To je NAJPODLIJA država! Ko su oni da sude Jovici Stanišiću?! (VIDEO)

 

Britanci su u ratu imali najnečasnije uloge, oni ne mogu da sude da li je Stanišić radio za CIU ili ne, poručio je Tomo Kovač gostujući u emisiji „Ćirilica“.

Dejton je došao u najgorem trenutku za srpski narod....Šta su ti govorili posle Dejtona američki predstavnici? Jesu li oni tražili neka iskustva, jer svi koji će podmetati bombe po evropskim prestonicama su stekli iskustvo u ratovima u Bosni?

- Oni su prva iskustva stekli od samog boravka bivšeg američkog predsednika Kartera kod Radovana. Mi smo sastanak organizovali ispod slike Draže Mihajlovića. Kroz ceo tok rata imali smo kontakt sa Amerikancima i CIA-om. Sa Izraelcima i Amerikancima smo radili na uništenju mudžahedina. Amerikanci nisu u potpunosti doveli džihadiste, stekao sam utisak da su oni njih želeli na jednom mestu, kako bismo ih mi pobili. –ispričao je Kovač.

Kovač je gostujući u emisiji „Ćirilica“ podvukao da Srbi nisu izgubili nijedan rat, ali da su zato gubili u miru.

- Nisu Srbi ništa na bojnom polju izgubili ni u Bosni, ni bilo gde drugde. Mi smo unutra imali toliko efektivnih jedinica da smo mogli Hrvate da bacimo u more. Nismo mi ni Kosovo izgubili na bojnom polju, ratove smo gubili u miru. MI smo imali rat dobijen 1992. mogli smo ušetati u Sarajevo, Alija je u startu izgubio rat, došao u sukob sa Srbima, Hrvatima, sa svojim muslimanima... - govori Kovač.

Da li je Jovica Staništić radio za CIA?

- To Britanci jako dobro znaju, to je najpodlija država! U ratu u Bosni su imali najnečasnije uloge i sada oni iznose o tome da li je Jovica radio za CiA ili ne. – poručio je Kovač.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro