ĆIRILICA:"Srpski interesi moraju biti uvaženi!"

 

-Vučić je uspeo da uradi jednu važnu stvar kada su u pitanju Kosovo i Metohija, a to je da kod zemlja koje nisu članice Evropske Unije uvede mišljenje da nema priznavanja bez Srbije. Ničiji predsednik nema ovako živu diplomatsku aktivnost. To je ogroman korak. Niko ne zna kako će se priča završiti, ali prvi put preovladava mišljenje da srpski interesi moraju biti uvaženi- kazao je Vesić.

-Ja sam u zatvoru bio najslobodniji. Užasavale su se zatvorske vlasti i iščekivale moj sledeći potez. Sudija je kroz proces prepoznao da se radi o velikoj prevari pa je sve više prelazio na moju stranu- istakao je Šešelj

-Mislim da treba da izbegavamo crvene linije preko kojih ne treba da idemo, mi ne možemo nikoga da uslovljavamo. Realistična politika je nešto što ne može da zakuca crvenu liniju, već da traži najbolje rešenje za Srbiju. Sve je brže i luđe, i Srbija mora u takvim uslovima da bude pametna i racionalna. Imaš izbor između dve stvari, i izabereš onu najbolju za opciju- istakao je Nebojša Krstić.

 

Happytv.rs
Foto:Arhiva

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:05  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:05  Čađava mehana
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00 U provod sa Parovima
21:00  Čađava mehana
23:00  Novajlije izbacivanje