VUČIĆ ODGOVARA NA PITANJA JELENE MILIĆ: "Ja sam spreman da razgovaram sa njima i da slušam i sat, dva i tri gluposti!" (VIDEO)

Večeras su gosti emisije "Ćirilica" predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, direktorka Centra za evroazijske integracije, Jelena Milić i Milovan Jovanović, politički analitičar.

Sa našim cenjenim gostima voditelj Milomir Marić je razgovarao na najaktuelnije teme.

- Kako je mogla Srbija toliko da propadne u ove dve godine? Kako sad odjednom tako propade Srbija? Kao i pitanje nasilja. Mi smo upozoravali na to dosta puta. Ono što mene brine da takve banere niko nije video od stranih sila, niko nije upozorio.- pitala je Jelena.

 

- Ja sam spreman da sa njima razgovaram i da slušam i sat i dva i tri gluposti koje ih je neko nagovorio. Kada su doneta vešala, počeli ste da pričate o deci koju neko hapsi, mali vam je krug do testere i do bilo kakvog zločina koji može da se dogodi.- rekao je Vučić i dodao:

 

 

- Ne postoji stvar koja me je više pogodila od toga kada su rekli da je dečko poznat po incidentu na uglu Kneza Miloša i Kralja Milana. Poznat po incidentu? Po kakvom incidentu? Poznat po tome što je ispao velika žrtva. On je čovek udarao policajca sa leđa. Kad se okrenuo, on je pobegao ko miš. Ali ga je udarao, šutirao sa leđa ili udarao flašicom. I to je valjda nešto normalno? Da li je to budućnost? Dajte da ispravimo to. I posle kažu, strašno što si kažnjen sa 20 hiljada dinara. I sad kaže kako će da postavlja šatore. Da naružiš grad? Da uprljaš jedan prelepi grad u koji dolazi sve više turista? Sad ćeš ti da naružiš grad da bi mogli neki da se vrate ili dođu na vlast? Šta je to u glavi tih ljudi? Dakle ja hoću da razgovaram sa svakim, otići ću da me ovi ljudi ako treba ni krivog ni dužnog i motkama tuku zato što znam da se borim za sebe i svoja prava, makar ne bili u pravu. I nije to pitanje moje arogancije i vremena. Ja radim svaku subotu i nedelju i borim se koliko mogu za ovu zemlju.- rekao je Vučić.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Vruća stolica
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro