VUČIĆ ODGOVARA NA PITANJA JELENE MILIĆ: "Ja sam spreman da razgovaram sa njima i da slušam i sat, dva i tri gluposti!" (VIDEO)

Večeras su gosti emisije "Ćirilica" predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, direktorka Centra za evroazijske integracije, Jelena Milić i Milovan Jovanović, politički analitičar.

Sa našim cenjenim gostima voditelj Milomir Marić je razgovarao na najaktuelnije teme.

- Kako je mogla Srbija toliko da propadne u ove dve godine? Kako sad odjednom tako propade Srbija? Kao i pitanje nasilja. Mi smo upozoravali na to dosta puta. Ono što mene brine da takve banere niko nije video od stranih sila, niko nije upozorio.- pitala je Jelena.

 

- Ja sam spreman da sa njima razgovaram i da slušam i sat i dva i tri gluposti koje ih je neko nagovorio. Kada su doneta vešala, počeli ste da pričate o deci koju neko hapsi, mali vam je krug do testere i do bilo kakvog zločina koji može da se dogodi.- rekao je Vučić i dodao:

 

 

- Ne postoji stvar koja me je više pogodila od toga kada su rekli da je dečko poznat po incidentu na uglu Kneza Miloša i Kralja Milana. Poznat po incidentu? Po kakvom incidentu? Poznat po tome što je ispao velika žrtva. On je čovek udarao policajca sa leđa. Kad se okrenuo, on je pobegao ko miš. Ali ga je udarao, šutirao sa leđa ili udarao flašicom. I to je valjda nešto normalno? Da li je to budućnost? Dajte da ispravimo to. I posle kažu, strašno što si kažnjen sa 20 hiljada dinara. I sad kaže kako će da postavlja šatore. Da naružiš grad? Da uprljaš jedan prelepi grad u koji dolazi sve više turista? Sad ćeš ti da naružiš grad da bi mogli neki da se vrate ili dođu na vlast? Šta je to u glavi tih ljudi? Dakle ja hoću da razgovaram sa svakim, otići ću da me ovi ljudi ako treba ni krivog ni dužnog i motkama tuku zato što znam da se borim za sebe i svoja prava, makar ne bili u pravu. I nije to pitanje moje arogancije i vremena. Ja radim svaku subotu i nedelju i borim se koliko mogu za ovu zemlju.- rekao je Vučić.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro