Izvor:
24.09.2018 u 15:45
0

VEČERAS (21h) U EMISIJI „ĆIRILICA“ ISTRAŽUJEMO: Da li su Srbi novi američki igrači na Balkanu?

Posle dolaska administracije Donalda Trampa na vlast u Americi na globalnoj političkoj sceni došlo je do tektonskih promena.

Zaokret u spoljnoj politici Vašingtona nije mogao zaobići ni Balkansko poluostrvo.

Srbija se odjednom našla u poziciji da se bori za nešto, za šta se smatralo da je odavno izgubljeno, i zato ovu priliku ne sme propustiti.

S obzirom na činjenicu da se srpski stavovi, posebno po pitanju budućnosti Kosova i Metohije, sada čuju glasnije nego ikada, nameće se pitanje jesu li Srbi postali novi američki igrači na Balkanu?

O ovoj i mnogim drugim temama koje se tiču položaja Srbije u svetskoj politici biće reči u najnovijem izdanju kultne emisije "ĆIRILICE" koja se emituje na Happy televiziji večeras od 21 čas.

Gosti autora i voditelja Milomira Marića biće Obrad Kesić, Slobodan Reljić, Dušan Janjić i Tomo Kovač.

happytv.rs
Foto: happyTV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter